L’equip absolut del Club Natació Granollers no es va poder embutxacar els punts en joc del partit que el va enfrontar el passat dissabte 26 d’octubre a la UE Horta. Un matx disputat a casa i que l’Horta va aconseguir trencar al tercer quart, per acabar fent-se amb els tres punts.

Igualtat màxima en començar el partit, amb un estira i arrossa per part d’ambdós rivals que no van acabar d’estar encertats de cara a porteria, arribant al descans amb un 3-4 al lluminós. A la represa, l’Horta va refer-se en atac i va aprofitar per guanyar distància i sentenciar per 6-10.

Aquesta derrota en la quarta jornada de lliga, mantenen als granollerins a la 11a posició, i impulsen, per altra banda, a l’Horta a la 3a plaça de 1a Divisió Estatal. Ara, el CNG aprofitarà les dues jornades de descans per corregir el seu joc tant en defensa com en atac, per poder afrontar amb garanties el proper encontre, el 16 de novembre, a casa, amb la visita del l’Helios de Saragossa, 12è classificat, rival que encara no ha sumat cap punt a la lliga.