Bon rendiment de l’equip del Club Natació Granollers a la Copa Catalana de Clubs Absoluta de 1a Divisió, que va tenir lloc els dies 19 i 20 d’octubre al CN Barcelona. En la competició catalana per equips més important de la temporada, el CNG va assolir una setena plaça en la màxima categoria. I tot i que no permet mantenir-la, l’actuació dels granollerins va ser molt meritòria, millorant la vuitena posició de la temporada anterior.

A la competició, pràcticament tots els nedadors van nedar en millors marques personals, el que dóna confiança en la feina realitzada al dia a dia, i permet encarar el final d’any amb bones sensacions per afrontar tant el Campionat d’Espanya Absolut de Gijón com les Copes d’Espanya de Clubs femenina i masculina.

Tanmateix, els entrenadors responsables de l’equip, Joan Serra i Miguel Gil, destaquen positivament un aspecte de la normativa de la Copa, que obligava a fer una convocatòria mixta entre les categories absoluta, júnior i infantil. I és que aquest fet va donar un plus de motivació als nedadors més joves que van sentir-se part, per primera vegada, del primer equip, nedant al costat de nedadors referents de la secció com Raimon Bosch o Cassandra Gimeno.