Bon inici de campanya per a l’equip absolut de 1a Divisió Estatal del Club Natació Granollers, amb Ramon Rosell com a nou entrenador. S’han estrenat a Copa Catalunya, en un doble partit amb el Molins de Rei, també de 1a Divisió, aconseguint el passi a les semifinals.

El partit d’anada, dimecres 21 a casa, va tenir un regust agredolç per al CNG, ja que l’empat a 12 no va permetre gaudir del que podria estar el primer triomf davant de la seva afició, que va patir amb un matx molt ajustat en tot moment. A la tornada, divendres 23, els de Granollers van posar-se per davant, i van mantenir l’avantatge de 2 punts fins al final, tancant el marcador amb un 11-13. Un resultat que va permetre als granollerins passar a les semifinals de Copa Catalunya, on s’enfrontaran, a partir del 5 d’octubre, al guanyador que en resulti de l’eliminatòria del CN Sant Feliu i el CN Badia, que acaba de pujar a la 1a Divisió.

La Copa Catalunya és la primera cita domèstica de la temporada, que uneix la 1a i la 2a Divisió Estatal en una única competició on es troben els 9 equips catalans d’aquestes categories estatals. Un torneig que, per al nou tècnic del CNG, s’afronta com a part de la preparació de temporada “amb els seus errors i imprecisions, i on podem començar a extreure’n petites conclusions d’un equip jove i amb ganes, que estan mostrant un entusiasme i sacrifici molt gran per a ser partits de pretemporada”. Uns encontres que permeten seguir treballant per a l’objectiu principal de la temporada, que és la competició de 1a Estatal, que s’iniciarà el 22 d’octubre.