La Real Federación Española de Natación (RFEN) va retre homenatge a la sincronista del Club Natació Granollers, Cristina Salvador, en el marc de la VIII Gala RFEN que va tenir lloc el passat dissabte 7 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid. La RFEN li va concedir la ‘Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu’ pel bronze obtingut a l’Europeu de Londres 2016, on va fer a més a més el 4t lloc al solo. Tanmateix, va rebre la ‘Insígnia d’Or’, amb motiu de la seva retirada esportiva. Però tot i que Salvador ha deixat la competició, segueix en el món de la natació sincronitzada, aquesta temporada com a directora esportiva de la secció de sincro al Club Natació Granollers.

Una altra de les incorporacions a l’staff tècnic del Club, ha estat la de la waterpolista Ana Copado, subcampiona olímpica a Londres 2012 amb el CN Terrassa, que dissabte també va rebre a Madrid la ‘Insígnia d’Or’ per la seva retirada esportiva. Aquesta temporada és la nova entrenadora de l’equip absolut femení i cadet femení del Club.

Per altra banda, juntament amb Cristina Salvador, van rebre la ‘Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu’ la resta de components de la selecció espanyola de natació sincronitzada que van participar a l’Europeu de Londres, amb Txell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà i Pau Ribes com a nedadors del Club Natació Granollers.

A més a més, el president del Club, Eduard Escandell, va rebre la placa commemorativa de la RFEN pels 50è aniversari de l’entitat.