El Club Natació Granollers torna a comptar amb la piscina exterior de 50 metres homologada per a poder realitzar competicions oficials. Aquesta homologació s’ha pogut aconseguir per part de la Federació Catalana de Natació (FCN), després de les últimes intervencions a la piscina que han permès adaptar-se a les exigències tant de les federacions catalana com espanyola per a poder acollir campionats en les modalitats de natació, waterpolo i natació artística. Una piscina que en patir la reforma del 2000 (quan es van treure a més a més el trampolí i les graderies) deixava de reunir els requisits per a organitzar aquest tipus de competició.

Aquesta serà la tercera piscina del Club que actualment permetrà acollir competicions oficials. Però per les dimensions d’aquesta piscina, de 50 metres i que a més a més és climatitzada, ha obtingut l’homologació per a poder organitzar fins a partits de Divisió d’Honor (la màxima categoria estatal de waterpolo), campionats de Catalunya de natació en piscina llarga, així com competicions de natació artística de categories inferiors.

Es tracta d’un pas important pel Club, que guanya una nova instal·lació, i no només per a poder acollir fins a dues competicions de diferents disciplines alhora, sinó que a més a més, permet fer un salt qualitatiu a les seccions, que poden entrenar-se en una piscina preparada per a optar a la màxima categoria esportiva.