Últim entrenament conjunt de la temporada de la Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació (FCN) que va reunir, el passat dissabte 4 de maig al Club Natació Granollers, una trentena de nedadors i nedadores de les categories infantil, júnior i absolut, procedents del CN Parets, CN Caldes, CN Europa (Sant Cugat) i CN Granollers. Una jornada amb la què es van treballar diversos aspectes tècnics, principalment relacionats amb l’estil de competició.

Amb aquesta darrera sessió es tanca la temporada d’entrenaments conjunts, en els que han participat nedadors de les diferents categories procedents dels 12 clubs de natació que conformen aquesta demarcació (Vallès Oriental i Vallès Occidental: SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers). Unes trobades en les que no només s’han treballat aspectes tècnics sinó que també ha significat un espai d’intercanvi i de generació de sinèrgies entre els entrenadors de les entitats vallesanes.

La campanya esportiva de la Delegació del Vallès, creada aquest any esportiu i presidida pel president del CNG Eduard Escandell, culminarà amb la Final per Delegacions, que se celebrarà al WIN Complex Esportiu Tortosa, dissabte 18 de maig, amb la competició infantil, júnior i absoluta, i diumenge 19 amb l’aleví i benjamí. Una Final en la què l’any passat la selecció del Vallès va fer una molt bona actuació, en fer un segon lloc en categoria infantil-júnior-absoluta, i una meritòria quarta posició en categoria aleví-benjamí.