Bon actuació i millor experiència la que l’equip infantil del Club Natació Granollers ha viscut, en disputar el torneig infantil de waterpolo de referència mundial, Tomo Udovivic Tournament, a Dubrovnik (Croàcia). Un torneig considerat el millor del món de la categoria i en el què el CNG hi ha participar per primera vegada, amb la voluntat de repetir el proper any.

El torneig, celebrat del 21 al 30 d’abril, ha servit per cohesionar i fer equip, tot participant d’un esdeveniment internacional on els infantils han pogut gaudir del waterpolo durant la seva estada a Croàcia. Una setmana intensa amb partits diaris, on van lluitar cada encontre per poder arribar a competir del 14 al 24, finalment classificant-se en 19è lloc.

Dirigits per l’entrenador Àlex Oses, el CNG va perdre per 2-5 amb el Budvanska Rivijera de Montegro, i per 5-8 davant el Szolnoki d’Hongria; va imposar-se contundentment al Nireas grec amb un 14-2, així com també va guanyar al Medvescak croata per 7-4; no va poder amb el Primorac de Montenegro (7-5) ni amb el Kastellas de Grècia (3-5).