Èxit de convocatòria i de participació en el primer Curs de Primers Auxilis Pediàtrics que va acollir el Club Natació Granollers, el passat dissabte 19 d’octubre, i que va impartir la cooperativa d’ensenyament Dinàmics. Un curs teòrico-pràctic on els participants, majoritàriament pares i mares d’infants i futurs a pares, van aprendre a com actuar de manera eficaç en situacions d’emergència amb lactants, nens i nenes fins a 8 anys.

Va ser en qüestió de dies que es van omplir les places del curs, limitat a un grup reduït de 12 persones per tal d’oferir una formació de qualitat, així com també per a què els participants poguessin assolir els continguts i realitzar les pràctiques de manera més efectiva. Durant 4 hores de durada, es va aprendre a actuar davant de situacions extremes, sovint presents en la vida quotidiana: actuació en cas d’emergència, reanimació cardiopulmonar (RCP) per lactants i per infants, les constants vitals i alteracions de la consciencia, atacs epilèptics, ofegaments per sòlids i líquids, hipertèrmia (febre o febrícula), cremades, reaccions al·lèrgiques, intoxicacions alimentàries, neteja i cura de ferides i farmaciola bàsica.

En finalitzar, satisfacció per part dels participants pels coneixements adquirits i per part dels organitzadors, Dinàmics i CNG, per poder oferir un curs d’aquestes característiques i amb el que es va cobrir les expectatives.

Aquesta és una de les primeres accions que Club Natació Granollers i Dinàmics realitzen de manera conjunta, després de la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Ara també està s’han obert les inscripcions per a realitzar el Certificat de Professionalitat de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, el primer curs amb titulació oficial que impartirà Dinàmics al CNG.