Moltes vegades parlem de donar-nos un veritable descansd’escapar-nos i desconnectarperò quantes vegades ho fem realitat? 

Què passaria si et diem que existeix un lloc prop de la ciutat, al qual pots anar per a escapar i trobar la calma i el benestar que tant necessites? 

Un lloc per a envoltar-te de natura i emprendre un meravellós viatgeendinsant-te en un món màgic, en el qual a través d’un recorregut de banys termals a diferents temperaturesrituals exclusiusmassatges i aromes relaxants que despertaran els teus sentits, un lloc on trobaràs la veritable pau. Tota una Experiència AIRE, que et connectarà amb el teu costat més natural. 

Aquest lloc és AIRE Ancient Baths Vallromanes, un oasi de relaxació només 30km de Barcelona. Es troba dins de la comarca del Vallès Oriental, un lloc que per la seva ubicació geogràfica compta amb una notable riquesa d’espècies i diversitat de sistemes naturalsConstruït dins d’una antiga masiaels seus orígens es remunten a l’any 1497, aquesta ubicació AIRE va ser especialment dissenyada per a oferir un descans total del cos i de la mentAquest és sens dubte un lloc al qual pots anar quan tu vulguis. 

Preparat per a començar la teva aventura a AIRE Ancient Baths Vallromanes? 

Descobreix AIRE Ancient Baths Vallromanes