L’Ajuntament de Granollers, de la mà de l’alcalde Josep Mayoral i el regidor d’esports Álvaro Ferrer, va reconèixer dimarts 3 de setembre a l’emblemàtica Sala Tarafa, els èxits de la temporada 2018-19 del Club Natació Granollers amb la tradicional recepció als medallistes dels Campionats d’Espanya i internacionals. Van ser homenatjats i van rebre la litografia de reconeixement municipal una vuitantena d’esportistes de les modalitats de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística, juntament amb els seus entrenadors.

De la secció de natació, van rebre homenatge Abel Granero, campió d’Espanya aleví per Comunitats Autònomes, els infantils Marcel Vigara , Hugo Teixell, Estel Xuan Galo, bronze al Comunitats Autònomes; i els júniorsLluis Escrits, campió de Comunitats Autònomes, subcampió als 800 i 1500 lliures al d’Espanya d’Estiu i 3r en les mateixes proves al d’hivern; així com Hector Morales, 3r als 100 braça. Els entrenadors d’aquests nedadors són Hernan Schneider, Jaume Relats i Joan Serra.

En modalitat de waterpolo, amb l’entrenador Àlex Oses, es va homenatjar a Dídac Garcia per proclamar-se subcampió d’Espanya al Comunitats Autònomes. No van poder assistir i va recollir la litografia el director esportiu, David Conchillo.

Els èxits de natació artística van venir de la mà de l’equip aleví B, triple or al Campionat d’Espanya de Promoció; de l’aleví A, trofeu de millor club al Campionat d’Espanya d’Estiu amb tres ors, una plata i un bronze; l’infantil B per la seva participació al Campionat d’Espanya de 2a Divisió, amb dos ors, una triple plata i un bronze; l’infantil A, que també va rebre el trofeu al millor club a l’Estatal d’Estiu, amb quatre ors i un bronze, a més a més d’aconseguir ser campió d’hivern en combo; les júniors per estar present als diferents podis dels Estatals celebrats al llarg de la temporada, arribant a ser el millor club d’Espanya en competició; i les sènior per l’or i plata als campionats de la categoria.

Menció especial per les infantils Regina Casino i Valeria Parra per les medalles a la Copa Comen i Campionat del Món; per les júnior Mireia Hernández, Clàudia Julià, Martina Coronado i Judith Calvo pels resultats als Europeus i World Series; i l’absoluta Abril Conesa, que amb la selecció espanyola va pujar al podi del Mundial i de la Super Final de les World Series.

Les entrenadores dels equips guardonats van ser: Mariona Busquets, Cristina Salvador, Paula Vega, Carmen Orfila, Marina Salicrú, Nerea Sánchez, Carla Muñoz, Muriel Escalé.

De la secció de gimnàstica masculina, al nivell base 2 Kirian Mesas va ser reconegut pel triple bronze estatal, de base 6 Aitor Rama (3r d’Espanya), Max Pedrola, Abel Samper i Alejandro González pels podis per equips i per aparells al Campionat d’Espanya; mentre que Eduardo Serra de via olímpica va retre homenatge per proclamar-se campió d’Espanya amb 3 ors, dos plates i un bronze per aparells.

En modalitat femenina, Helena Ruíz per la plata en categoria base 7; i en via olímpica la gimnasta de VO3 Ariadna Pujadas (bronze) i les de VO9 Berta Pujadas  (subcampiona d’Espanya amb or i plata per aparells) i Etna Abella (plata), per les seves medalles per aparells a l’Estatal de les respectives categories. Els entrenadors d’aquests gimnastes van ser Anna Parera, Elisabet Valle i Limin Jia, que també van rebre el merescut reconeixement.

En finalitzar l’acte, amb la presència de la junta directiva presidida per Eduard Escandell, es va fer la foto de família a les escales de la Sala Tarafa.