Entrenaments de tècnica, preparació física, jocs cooperatius… en sessions pensades per al desenvolupament del talent esportiu dels 40 millors nedadors i nedadores alevins del panorama estatal. I entre els participants, Ariadna Pujadas, del Club Natació Granollers, que va ser seleccionada per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a participar d’aquestes jornades en el marc del Campus de Tecnificació Aleví, celebrat a Buitrago de Lozoya (Madrid), del 8 a l’11 de setembre.

Una vivència molt enriquidora i de la que també n’ha format part l’entrenador i cap de la secció de natació del CNG, Jaume Relats -convocat amb altres 14 entrenadors-, que han pres part d’un stage que tenia l’objectiu, no només detectar nedadors i nedadores amb projecció, sinó també de reforçar la formació d’esportistes i tècnics en una fase sensible com és la categoria aleví. “Ens emportem una experiència molt beneficiosa, i que ens serveix per seguir treballant tots els aspectes tècnics i de preparació en el dia a dia al Club”, valora Relats.

Recordem que a aquest Campus només hi accedien els nedadors i nedadores classificats al rànquing que TOP40 de la Lliga Territorial Aleví; així com els tècnics que es trobaven en aquesta mateixa dinàmica.