Avui dilluns 29 d’octubre, s’ha signat l’acord de patrocini entre el Club Natació Granollers i la corredoria d’assegurances Ferrer&Ojeda. Una rubrica històrica, perquè per primera vegada el Club, i les seves seccions esportives, compten amb patrocinador oficial. L’acte ha tingut lloc a peu de la piscina 3 per part del president del Club, Eduard Escandell, i el conseller delegat i president del grup Ferrer&Ojeda, Lluís Ferrer.

Aquest acord situa a Ferrer&Ojeda com a patrocinador principal tant del Club com de les seccions esportives de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística masculina i femenina, durant els propers tres anys. Per a Escandell, a banda de l’aportació econòmica que es destinarà a la consecució dels projectes esportius que el Club té en marxa i de posar a disposició tant del Club com de la massa social l’exercici del millor assessorament assegurador de Ferrer&Ojeda, que es converteix en la corredoria d’assegurances oficial, “buscàvem en Ferrer&Ojeda un partner, que confiï en el nostre projecte i ens acompanyi en aquest trajecte”.

Per a Ferrer, el fet que ambdues entitats comparteixin valors com la proximitat, la formació, la generositat i l’esforç, el treball en equip i la solidaritat, i que “es pensi en les persones i que es doni en cada moment el que necessitin, atenent a tot tipus de persones, és primordial”. Per aquest motiu han vist en el Club, l’oportunitat d’aliar-se, no tant pel retorn que es pugui tenir del patrocini, sinó per a “estar presents en la societat, compartir-hi amb ella tot el que representa aquesta entitat, i que a Granollers aquest Club és molt important”.

Ferrer&Ojeda és una corredoria d’assegurances familiar amb més de 120 anys de trajectòria, líder en el sector i amb oficines a Granollers, amb qui a banda de compartir valors amb el Club, també coincideixen en la passió per donar el millor de les respectives vocacions -esportiva i asseguradora-, en un clar compromís per la ciutadania, concretament per la població de Granollers. És per això, que ambdues entitats van voler rubricar l’acte amb una foto de família, que acompanyant a Escandell i Ferrer, es van unir, per part de Ferrer&Ojeda, Jordi Ferrer, soci i director comercial; Albert Ferrer, director de clients privats; Quim Rodriguez, responsable oficina de Granollers i oriol Mayol, director d’operacions; i per part del Club Natació Granollers, Joan Rueda, vicepresident segon; Jordi Mas, director de màrqueting i patrocinis; David Conchillo, director tècnic de les seccions esportives; Sara Ramos, directora de comunicació; i Amalia Vega, directora d’instal·lacions.