Encantats amb les instal·lacions i la implicació. Així ho han transmès al Club Natació Granollers els esportistes americans de la universitat de Claremont McKenna College de Califòrnia que han realitzat un stage en format competició amb la secció de natació del CNG. Un repte per a l’equip de 30 universitaris (entre 18 i 21 anys), així com també per als nedadors júniors i absoluts del Club que han participat i gaudit de l’experiència americana, que ha estat molt enriquidora per a tothom.

L’stage finalment es va desenvolupar ahir dimecres 18 de maig, disputant diferents proves de totes les modalitats del lliure, 100 papallona i esquena, així com diferents proves de relleu. El bon temps i l’ambient que es va crear durant tota l’estada va permetre els californians gaudir al màxim de la sessió esportiva. Avui, dijous 19 de maig, tot i que havien de repetir, han preferit fer jornada de descans, ja que demà prenen rumb a Roma, on també faran diferents estades esportives.

Els de Claremont McKenna College, abans de marxar, han llençat un nou repte a l’equip del CNG: el de disputar una competició a casa seva. Un desafiament que han acceptat i esperen poder realitzar-lo en breu.