Tercera fase del Català de gimnàstica artística disputada per les gimnastes del Club Natació Granollers de categories de Base 1 i 2, i d’Edat Escolar D4P i D4G, que van afrontar amb èxit els dies 14 i 15 de maig a Terrassa.

En categoria d’Edat Escolar, destaca la 6a posició a la general de Judith Fernández al nivell D4G, amb millor nota de la competició en paral·leles. Juntament amb les seves companyes, Núria Cazalla (33a a la general) i Júlia Vidal (40a) van fer l’11è lloc per equips. Al nivell D4P, Maria Burriel va ser la millor gimnasta del Club classificada amb una 20a posició a la general, seguida d’Èlia Vidal, 39a; Anna Galard, 65a; i Peyton Monteros, 70a; que formant totes elles equip van fer el 12è lloc.

Pel que fa a la categoria de Base, al nivell 2P, Arlet Antequera va destacar per la 9a posició assolida a la general, mentre que Clàudia Pérez va ser 27a;  Carla Corbacho, 33a; i Elisensa Rodríguez, 36a. Formant equip, es van classificar en 6e lloc. En Base 2G, Idàlia Hospital va fer-se amb l’11a posició de la general, amb la tercera millor nota de la competició en barra, i la seva companya de categoria, Arya Percerisas, va fer el 50è lloc.