T’has plantejat anar al gimnàs o a la piscina amb regularitat, però et suposa un gran esforç? Tens mil i una raons per a començar a fer esport, però cap d’elles realment et convenç? Aquest 2014 et donem les claus per a trencar aquesta barrera que t’impedeix donar el pas cap a una vida més saludable.

Fer esport pot convertir-se en un suplici quan no t’agrada o no et sents motivat per fer-ho. Un dels passos importants per a superar-ho és creure en els beneficis que aporta l’activitat física, ja siguin pels resultats estètics com de salut. Això t’ajudarà a ser conscient de què només tu pots canviar els teus hàbits sedentaris per uns de saludables.

Eines per a vèncer el desànim i tornar al gimnàs aquest 2014

1. Marca’t objectius clars i realistes. Si no els tens, demana ajuda al tècnic de fitness.

2. En el moment d’iniciar-te, fes-ho de manera progressiva i continuada. L’important no és la quantitat sinó la qualitat. Un mínim de 2 o 3 dies per setmana entre 30 a 40 minuts és l’aconsellable per a què el teu cos s’adapti adequadament a l’esforç. Evita venir un únic dia i fer un gran esforç.

3. Fes de l’activitat física un hàbit. Aportarà nombrosos beneficis, entre ells aconseguir els objectius marcats. Si realitzen exercici de forma intermitent no aconseguirem resultats, per tant és molt important ser constant. A mesura que notem beneficis físics serà un factor més per a l’automotivació.

4. Planifica les teves activitats per a que fer esport no sigui avorrit. És important combinar exercicis cardiovasculars, de tonificació y flexibilitat, utilitzant els diferents medis disponibles, com l’aigua (nedar), fitness (màquines cardiovasculars o de pes dirigit), activitats dirigides… fins i tot fer ús de les zones exteriors per a córrer. Si et suposa un gran esforç l’esport a nivell individual, també pots optar per apuntar-te a activitats dirigides.

5. Escolta el teu cos. Si en algun moment ets sents malament, tens dolor, fatiga excessiva… no dubtis en consultar al tècnic, ja que potser estàs realitzant un sobreesforç.

6. Intenta adquirir bons hàbits alimentaris. Tan important és cuidar-se per fora com per dins. Cal tenir clar que els miracles no existeixen. Si l’objectiu és eliminar aquells quilets de més, caldrà que combinis exercici amb una dieta equilibrada. Si ets conscient i reeduques els teus hàbits conseguiràs resultats de forma ràpida i eficaç.

Et convidem a deixar el desànim al sofà i a vèncer aquelles limitacions en forma d’excusa per a anar al gimnàs. Només depèn de tu… la resta ho posa el Club Natació Granollers, que t’ajudarà a què mantinguis la motivació. T’oferim els millors tècnics a la sala de fitness que et realitzaran un assessorament gratuït sobre les teves necessitats i objectius, tenint en compta les teves limitacions horàries i física, ajudant-te a plantificar el treball per a què sigui més efectiu i així aconsegueixis els teus objectius sense perdre’t pel camí. A més a més d’una gran varietat de serveis i espais que faran de l’activitat física un repte emocionant.