Els nedadors del Club Natació Granollers desplaçats a Gijón del 14 al 17 de març, van disputar fins a vuit finals del Campionat d’Espanya Infantil, a més a més d’aconseguir 9 millors marques personals. Una molt bona participació dels representants del CNG, que van demostrar un bon rendiment tenint en compte que es tracta “d’una competició llarga i dura que, a més a més, ha servit per a identificar les nostres virtuts, però també les debilitats que volem millorar de cara a la temporada d’estiu”, comenta l’entrenador Joan Serra.

De les vuit finals (quatre finals A i quatre finals B), Estel Xuan Galo va ser triple finalista (A) als 1.500 lliures (7a amb 18:01,90 i millor marca personal), als 200 papallona (7a amb 2:25,02 i millor marca personal), i als 100 papallona (8a amb 1:06,16, millor marca personal a les eliminatòries). A més a més, va fer final B, aconseguint el 13è lloc als 800 lliures, i es va classificar en la 26a posició als 400 lliures. Per la seva banda, Marcel Vigara va fer tres finals B batent la seva marca personal: va guanyar els 100 lliures, aconseguint el 9è lloc amb 54,79; va fer el 14è lloc als 100 esquena, amb millor marca de 1:02,39 a les eliminatòries; mentre que als 50 lliures, es va classificar en 15è lloc amb millor marca personal (25,22 a les eliminatòries).

Millor marca personal també per Albert Blanco als 50 lliures (25,97) on va fer el 30è lloc, mentre que a la prova dels 100 lliures es va classificar en 59a posició. Un nedador que va tenir un bon rendiment, arribant a la competició amb només dues setmanes d’entrenament, després de superar una lesió a l’esquena. Problemes de salut també per Hugo Teixell que va fer el 25è lloc als 100 lliures, però que no va poder nedar les seves millors proves, els 200 i 400 lliures. Destacar, per altra banda, Arnau Colomer, 22è als 100 papallona i 27è als 200 metres de la mateixa disciplina.

Als resultats individuals s’hi ha d’afegir els dels relleus, amb una final A i dos finals B: als 4×200 lliures masculí, 7a posició de final A, amb millor marca personal de Colomer; 9a posició de final B pel 4×100 lliures masculí amb millor marca personal de Vigara; i 13a posició de final B pel 4×100 estils masculí, amb millor marca personal de Gorka Aguilera.