Bon paper de les gimnastes del Club Natació Granollers a la 2a Fase de la Lliga Iberdrola de 1a Divisió – màxima categoria-, que va tenir lloc els dies 23 i 24 de març a Palma de Mallorca. El CNG va aconseguir classificar-se en setè lloc, remuntant una posició respecte a la fase anterior.

Les granollerines van fer una molt bona participació en aquesta segona cita, amb Berta Pujadas classificant-se en 9è lloc a la general; Helena Lucas, en 18a posició; Etna Abella, 28a; Marina Esteban, 33a; Andrea Villarroya, 36a; Alba Alguacil, 44a; i Ona Perxachs, 49a.

Una actuació amb la que el CNG va aconseguir sumar 178.934 punts, aconseguint el setè lloc per davant del Cantos Alcorcón, que de la 6a posició de la 1a fase va baixar fins a la 8a, amb 172,833 punts. Per davant i a poca distància, el Terrassa, amb 179.032. Les primeres posicions d’aquesta segona fase van ser per Xelska (Palma de Mallorca) , 1r; Egiba (Manresa), 2n; l’Hospitalet, 3r; Salt, 4t; i Les Moreres (Esplugues de Llobregat), 5è.

D’aquesta manera, les gimnastes donen una empenta a aquesta lliga, demostrant que les possibilitats de mantenir la categoria encara hi són. Ara, fins a la propera cita, treballaran per lluitar per l’objectiu final.