L’equip absolut del Club Natació Granollers ha tancat l’any amb un empat a Madrid, a casa de l’AR Concepción, deixant escapar dos punts a casa del cuer de la 1a Divisió Estatal. El partit, que es va disputar dissabte 21 de desembre, va deixar un mal regust als de Tomas Bruder en el que va ser el darrer partit del 2019.

Els granollerins van sortir amb força, dominant i marcant el ritme de partit. Va ser al tercer quart, quan el matx es va tòrcer. I és que els locals van aprofitar les pèrdues en atac dels granollerins per avançar-se al marcador amb un 7-5. Al darrer quart, el CNG va intensificar la defensa, el que va permetre aturar el joc rival i aconseguir empatar el partit a 8. I amb l’últim atac a favor, els granollerins van tenir l’oportunitat de fer-se amb una victòria d’un partit, que finalment va acabar en taules.

El CNG, que és 11è, no s’atura aquestes festes i entrenarà en sessions dobles per a començar l’any a ple rendiment i afrontar amb garanties el primer partit del 2020 davant el Premià, 7è classificat, en el matx que es disputarà l’11 de gener a les 16:15h.

AR Concepción 8 –  CN Granollers 8
Parcials:
1-2, 2-2, 4-1, 1-3
Gols: Joel Bertran (2), Albert Tarrés (2), Maximilian Molnar (1), Pau Schnizler (1), Jose Puig (1) i Marc Tarrés (1).