Nedadors i nedadores, waterpolistes, nedadores d’artística i gimnastes del Club Natació Granollers han participat, aquesta setmana, en un team builing impartit per Xics de Granollers, que ha girat entorn als castells per a reforçar els valors, entre d’altres, de treball en equip. Han estat els primers equips del CNG que han participat en aquesta dinàmica de grup dirigida per la colla castellera de Granollers, que s’espera repetir per a la resta d’equips de l’entitat.

Amb una formació per abordar el lideratge, la participació, el compromís, la superació de les pors, la cohesió de grup, la confiança, el protagonisme versus el treball a l’ombra… tots ells vistos des del món castellers, però transferibles als esports que es practiquen al Club. I després de la teòrica es va passar a la part pràctica i més dinàmica, fent castells de petit format per a aplicar tot el treballat prèviament.

Una sessió on tots els equips del CNG van sortir reforçats, fent pinya no només amb ells sinó també amb la colla de Xics de Granollers, en una experiència enriquidora per ambdues entitats.