Els nedadors infantils van aconseguir, amb la seva gran actuació al Campionat de Catalunya celebrat del 6 al 8 a les piscines Sant Jordi de Barcelona, que el Club Natació Granollers s’alcés com a 4t millor Club català de la categoria, d’entre un total de 69 clubs participants. Un molt bon resultat, després de disputar una competició de la que es van endur un total  de 13 medalles i 6 noves mínimes d’Espanya.

Héctor Morales va ser el representant granollerí que més vegades va pujar al podi català. Es va proclamar campió de Catalunya infantil als 50 braça, subcampió als 400 estils, i es va penjar una triple medalla de bronze als 100 braça, 200 estils i 50 papallona.

Marcel Vigara, per la seva banda, es va alçar com a campió de Catalunya als 100 esquena i va aconseguir el bronze als 100 lliures i als 50 papallona (ex aequo amb Morales). Arnau Colomer va ser doble subcampió de Catalunya als 50 i 100 papallona, prova aquesta última on va aconseguir mínima d’Espanya. Estel Xuan Galo es va fer amb el subcampionat als 200 lliures i bronze als 200 papallona, batent la mínima d’Espanya als 100 papallona i 200 estils. Per relleus, bronze pel 4×200 lliures d’Hugo Teixell, Asier de Maza, Marcel Vigara i Héctor Morales.

Per altra banda, destacar les mínimes d’Espanya aconseguides també per Hugo Teixell als 100 papallona, i Gisela González i Jana Guitet als 50 lliures.