Club Natació Granollers i Viatges Tejedor han signat un acord de col·laboració, per a treballar conjuntament en la creació de valor afegit als socis i sòcies de l’entitat. Una rúbrica que es va signar el passat divendres 6 de juliol a bord del nou vaixell MSC Seaview que va fer parada a Barcelona del seu creuer pel Mediterrani.

Amb la signatura d’aquest conveni, Viatges Tejedor esdevé patrocinador i agència de viatges oficial del club, no només per als esportistes, sinó també per als seus familiars que vulguin desplaçar-se per a seguir les competicions dels seus fills, i per a socis i treballadors de l’entitat, que podran beneficiar-se de descomptes i viatges exclusius, com el creuer pel Mediterrani del MSC Seaview a preus especials, i que es presentarà en societat aquest dimecres 11 de juliol, a les 18h, a la sala polivalent del Club.

L’acord, però, va més enllà, ja que es treballarà per a la creació de productes combinats de viatges i activitat física guiada pel Club (creuers amb activitats dirigides impartides pels tècnics del Club, viatges esportius pautats…) que puguin aportar més valor afegit al servei que ofereix el Club.

Per a celebrar aquest acord, a més a més, Viatges Tejedor ha programat un sorteig, entre tots els socis, d’una estada a la Costa Daurada a hotel de 4 estrelles, que inclouen entrades a Port Aventura.