Buscaven estar en posició de podi i ho van aconseguir. Els tres gimnastes del Club Natació que participaven els dies 7 i 8 de desembre al Campionat d’Espanya de Valladolid, van assolir l’objectiu proposat de fer-se lloc entre els millors gimnastes de l’Estatal. I és que l’excel·lent actuació dels tres granollerins va portar al CNG a conquerir el podi del Campionat, enduent-se a casa fins a 16 medalles estatals.

En competició de Base, Abel Sàmper, es va alçar com a campió d’Espanya de la categoria B6, després de la classificar-se en primer lloc de la general. De la seva actuació, també se’n va endur dues medalles d’or més en poltre amb arcs i paral·leles, una doble plata en anelles i barra fixa, i un bronze en terra. En B5, Grabriel Sàmper, que va ser 5è de la general, es va proclamar subcampió d’Espanya en poltre amb arcs, amb medalla de bronze en anelles i paral·leles.

Pel que fa a la màxima categoria de la competició, Via Olímpica, Eduard Serrano va merèixer el subtítol d’Espanya en VO2, fent un gran paper al llarg de tota la competició que li va permetre, a més a més, penjar-se la medalla d’or en barra, terra i salt, i la plata en poltre amb arcs, anelles i paral·leles.

Un gran paper d’aquests gimnastes, capitanejats pel seu tècnic Limin Jia, que van afrontar amb èxit aquesta primera competició des de l’aturada per la pandèmia, i que tanca, de la mateixa manera, una complexa i difícil temporada esportiva.

Les actuacions del CNG en competició es poden recuperar a https://www.laligasportstv.com