Els dos equips absoluts del Club Natació Granollers que participen a la Lliga estatal Iberdrola han aconseguit mantenir la categoria de 1a Divisió i 3a Divisió, després de disputar els dies 16 i 17 de juny la Fase Final a Manresa.

L’equip A va fer un gran paper en aquesta promoció de permanència, aconseguint mantenir la 1a Divisió, després de finalitzar primer en aquesta lluita per no baixar de categoria. Les granollerines van sumar un total de188.932 punts, per davant del Terrassa amb 181.533 punts.

L’equip B, que es va reforçar amb una gimnasta italiana, Emma Novello, cedida per la Società Ginnastica Forza e Virtù d’Alessandria, va lluitar per la 3a Divisió amb La Salle Gràcia B -que també volia defensar la seva permanència- i amb 11 clubs més que volien accedir per primera vegada a la categoria. I només dos ho podien aconseguir. Finalment el Granollers es va fer amb el segon lloc (168.533 punts) que permet mantenir-se la 3a Divisió, així com també el Gimnàstic Barcelona, que es va classificar en 1r lloc (170.767 punts), guanyant-li la plaça a La Salle.