El duet mexicà que participarà als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 ha estat entrenant aquests dies al Club Natació Granollers, després de disputar, el passat cap de setmana, la Super Final de les World Series celebrada a Barcelona. El duet, amb les nedadores Nuria Diosdado i Joana Jiménez, ha estat dilluns i dimarts 14 i 15 de juny, realitzant les seves sessions a la piscina exterior, sota les ordres de la exmembre de la selecció espanyola absoluta de natació artística i ara entrenadora internacional Paula Klamburg, amb l’objectiu de preparar-se de cara a la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio.

“Han estat dos dies d’entrenament amb sol i una piscina preciosa. Estem molt contentes d’haver tingut aquestes instal·lacions per fer un mini stage a l’aire lliure per a perfeccionar i preparar la rutina amb Paula Klamburg”, valora Diosdado el seu pas pel CNG.

De la seva participació a la Super Final de Barcelona, el duet mexicà va fer el quart lloc al duet lliure i el cinquè en el duet tècnic.

Com ho va fer la selecció del Canadà abans d’aquesta cita internacional de Barcelona, i anteriorment d’altres com Holanda o Veneçuela, el CNG torna a ser un centre de referència per a la preparació d’equips internacionals de natació artística.