Com a centre de formació d’Hipopressius Pinsach & Rial, el Club Natació Granollers acull aquest cap de setmana (27 i 28 de setembre) el curs de nivell 1 que impartirà Piti Pinsach, doctorat en Morfologia Mèdica i principal difusor de la tècnica de Marcel Caufriez en el món del fitness. Un total de 35 professionals, majoritàriament llicenciats en educació física, tècnics de grau superior i fisioterapeutes especialitzats en reeducació de sòl pelvià, provinents de diferents punts d’Espanya (Madrid, Galícia…) realitzaran aquest curs. A més a més, 8 tècnics del Club també es reciclaran o aprendran la tècnica, en una clara aposta per a formar els seus professionals en aquest mètode hipopressiu.

El formador Piti Pinsach, fins ara associat amb el Dr. Marcel Caufriez, creador de la tècnica hipopressiva aplicada a nivell mèdic, impartirà el primer dels tres nivells de formació d’Hipopressius al Club, juntament amb Annie Chantal Vitris Malongo, fisioterapeuta especialitzada de França, i Christiane Hüttner, professora d’Alemanya. Amb aquest primer curs, el Club s’estrena com a l’únic centre de formació de formadors acreditat per a impartir la tècnica hipopressiva a la província de Barcelona.

El 8 i 9 de novembre, el Club acollirà el nivell 2, i el 21 i 22 de febrer de 2014, el nivell 3. Les inscripcions es fan directament al Club Natació Granollers, coordinat per la cap se Serveis d’Activitat Física, Vanessa Rodríguez, per telèfon 93 870 45 99 o vrodriguez@cngranollers.org

Recordem que al Club es realitzen cursos d’hipopressius des del 2011, per tècnics qualificats per la tècnica de Marcel Caufriez, a través dels quals socis i no socis aprenen la tècnica que millora la faixa abdominal i el sòl pèlvic.

Cursos Hipopressius Pinsach & Trial al Club Natació Granollers