El Club Natació Granollers s’ha confirmat com el tercer millor club, després de disputar el XI Campionat d’Espanya de Llarga Distància que va tenir lloc el passat dissabte 22 de febrer al CN Barcelona, on es competia pels 5.000 lliures. El CNG, que es presentava com el club amb més nedadors classificats per aquesta competició -només obtenien el passi els 10 millors nedadors d’Espanya dels 3.000 metres per categoria-, va aconseguir sumar 28 punts de la classificació per clubs masculina i femenina, essent el tercer millor club, per darrera del Sant Andreu, segon, i el Gredos San Diego, primer.

En la competició femenina, on el CNG es va classificar en 4t lloc al rànquing de Clubs, destaca el 4t lloc d’Estel Xuan Galo en categoria júnior 1 que va completar els 5.000 metres amb un temps de 1:01:26.42. En sènior, Palmira Chaparro també va fer la 4a posició amb un temps de 1:00:23.29, mentre que Ariadna Bonet va fer-se amb el 9è lloc amb una marca de 1:05:12.81.

Pel que fa a l’equip masculí, va assolir la 7a posició per Clubs, amb Lluís Escrits essent 5è amb un temps de 56:16.00 i Hector Morales fent el 8è lloc amb 58:01.08 en categoria júnior 2, mentre que en la júnior 1, Arnau Colomer va classificar-se en 8a posició amb una marca de 58:33.08.

Els entrenadors del CNG, Joan Serra i Miguel Gil, estan molt satisfets dels resultats obtinguts en  una competició tan exigent com aquesta, que posa a prova la fortalesa tant física com mental dels nedadors i nedadores. “Tots sis, sense excepció, han respost a un gran nivell”, comenta Serra, que com a les últimes competicions, “acabem amb molta confiança pel que ha de venir i veiem que el treball fet en alçada les últimes setmanes ens ha donat un plus de rendiment que volem aprofitar per treure la millor versió dels nostres nedadors en les 6 setmanes que queden per acabar aquest segon període d’entrenament de la temporada que culmina amb el Campionat d’Espanya Open de Primavera, que tindrà lloc a principi d’abril a Sabadell”.