L’absolut del Club Natació Granollers ja coneix proper i darrer rival de la Copa Catalunya. Serà el Molins de Reis en un partit en el què, tot i que encara falta confirmar dia, estarà en joc el 13 i 14è lloc de la competició. Una final a la què arriba després de guanyar el Premià, en la semifinal que va tenir lloc ahir dimecres 9 de juny a les 21:15h a la piscina del Granollers.

Els del CNG, davant un Premià molt confiat donada la renda de 6 gols del partit d’anada, va imposar el seu joc des d’un bon començament, aconseguint un parcial de 6-1 a la primera part. Va ser quan el Premià va reaccionar i va aturar els granollerins amb un 0-3 que va servir per escurçar distàncies. A la represa es va instaurar la igualtat, fins que el CNG va tornar a prendre les regnes del partit, signant un 7-2 al darrer quart amb el que va guanyar el matx amb un 16-9 definitiu i, per tant, l’eliminatòria.

Granollers 16 – Premià 9
Parcials: 6-1, 0-3, 3-3, 7-2
Gols: Josep Puig (4), Marc Baez (3), Alberto Peralta (2), Roger Ventura (2), Joel Bertrán (1), Carlos Riesco (1), Gerard Troyano (1), Iker Fernández (1), Gerard Valero(1).