Seguim avançant i es continuen flexibilitzant les mesures. El Procicat ha anunciat la supressió de la cita prèvia obligatòria en els equipaments esportius a partir del proper dilluns 14 de juny. Una mesura que des del Club ha estat estudiada per tal de poder-la implantar, sempre i quan es pugui garantir l’aforament -que segueix estant al 70% tant interior com exterior-, així com també assegurar la disponibilitat de plaça a socis, sòcies, abonats i abonades, especialment en hores de màxima afluència.

Per tot l’exposat anteriorment, i tenint en compte l’existència de reserves per a la setmana entrant, a partir del 21 de juny s’eliminarà parcialment la cita prèvia, essent obligatori fer reserva en els següents casos:

  • Activitat dirigida, CNG Outdoor Gym i pista de pàdel: es manté la cita prèvia
  • Sala de Fitness: cita prèvia obligatòria de dilluns a divendres, de 17:00h a 21:00h
  • Piscina interior: cita prèvia obligatòria dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 17:00h a 21:00h.
  • Piscina exterior per al nado: cita prèvia obligatòria de dilluns a divendres de 15:00h a 21:00h.
  • Piscina exterior per al bany lúdic (a partir del 25 de juny): no serà obligatori cita prèvia

Aquestes mesures, com hem comentat, entraran en vigor el 21 de juny, i estaran vigents fins al 31 de juliol. Durant el mes d’agost, que es redueix l’afluència a la instal·lació, no serà necessari la cita prèvia per accedir a cap espai, essent revisable aquesta mesura de cara al mes de setembre.

Et mantindrem informat/da, com sempre, de qualsevol novetat que se’n derivi al respecte de les mesures vigents, i de l’aplicació de les mateixes, que es fa pensant per garantir la màxima seguretat en la pràctica esportiva dins de la instal·lació.

Comentar, per últim, que la resta de protocols de seguretat continuen vigents, demanant la responsabilitat en l’ús de les instal·lacions, activitats i serveis per a poder seguir endavant.

Junta Directiva
Club Natació Granollers