Excel·lent fase final del Campionat de Catalunya Júnior i Infantil disputada pels nedadors i nedadores del Club Natació Granollers, del 8 a l’11 de desembre a Sabadell. Una competició on es van sumar fins a 19 medalles, es van batre dues marques catalanes i es va fer una gran i treballada actuació per part dels 22 esportistes del CNG que hi van participar, el que va permetre que l’equip infantil es classifiqués en 10a posició a la general per clubs (d’un total de 56), i l’equip júnior en 9è lloc (d’un total de 49).

En categoria infantil, Ariadna Pujadas va ser la nedadora més destacada en proclamar-se campiona de Catalunya en 50 lliures i papallona, ambdues proves amb millor marca catalana de 12 anys; també va aconseguir l’or als 100 lliures, i un triple subcampionat després de nedar les proves de 50 esquena, i 100 papallona i lliures.

Claudia Mangas, per la seva banda, va alçar-se subcampiona als 200 braça, i va penjar-se el bronze als 100 i 50 braça, i als 400 estils, a més a més d’una 7a posició als 200 papallona i una 11a als 200 estils. Carlota Del Río, plata als 200 papallona i bronze als 100 metres de la mateixa modalitat, amb una 4a posició als 1.500 lliures, per darrera de la seva companya Paula Mosquera, que va aconseguir el bronze en aquesta prova dels 1.500 lliures, i per davant de Martina Padilla, 5a. Laia Cruz va pujar al tercer esglaó del podi dels 100 lliures i va classificar-se en 4a posició als 200 estils, 5a als 200 lliures, 7a als 50 lliures, 8a als 200 braça i 12a als 50 papallona.

Joel Del Río també va pujar al podi per a recollir el bronze als 50 braça, i va completar el seu pas per la competició amb un 4t lloc als 200 estils, un doble 7è lloc als 1.500 lliures i 100 braça, a més a més de ser 9è als 400 estils i 11à als 400 lliures. Biel Gasol es va quedar a les portes de la medalla en fer el 4t lloc als 200 braça.

Als relleus infantils, 7è lloc pel 4 x 100 lliures femení, 8è pel 4 x 100 estils femení i 9è pel 4 x 200 lliures femení.

Pel que fa a la categoria júnior, Jofre Mataró es va coronar com a subcampió de Catalunya d’esquena, després de disputar les proves de 50, 100 i 200 metres d’aquesta modalitat, a més a més de penjar-se el bronze als 200 estils. Medalla de bronze també per Eric Fernández als 400 estils en una competició on també va fer el 12è lloc als 200 esquena, el 13è als 200 estils i el 15è als 100 papallona.

Abel Granero va fer una meritòria 4a posició als 100 papallona i una 9a als 200 estils; Martina Mosquera va ser 5a als 200 papallona i 14a als 400 estils; Júlia Vidal, 6a als 200 esquena i 9a als 200 lliures; Berta Martinez, 7a als 200 braça; Eros Saldaña, 8è als 50 braça, 13è als 100 braça i 14è als 200 braça.

Pel qua fa als relleus, 5a posició als 4 x 100 estils masculí, 8a als 4 x 200 lliures masculí, 9a als 4 x 100 lliures masculí, 11a als 4 x 100 estils femení, 13a als 4 x 200 lliures femení i 16a als 4 x 100 lliures femení.