El Club Natació Granollers s’ha convertit, aquests dies, en la seu d’entrenaments i preparació d’una de les potències mundials de la natació artística. I és que l’equip nacional del Canadà està, des del passat diumenge 30 de maig i fins al 6 de juny, concentrat al CNG per fer la posada a punt de les seves rutines de cara a la Super Final de les World Series que acollirà Barcelona del 10 al 13 de juny a la piscina Sant Jordi.

Tenint la piscina exterior de 50 metres del CNG com a epicentre de les seves rutines aquàtiques, la selecció canadenca afrontarà aquesta Super Final, on arriba en quarta posició del rànquing d’un total de 10 països participants, entre ells, Espanya en tercera posició, que en cites anteriors ha comptat amb representació de nedadores del CNG a l’equip.

El Canadà, com anteriorment ha fet seleccions com Holanda o Veneçuela, entre d’altres, ha triat el CNG per a realitzar la seva preparació prèvia a competicions internacionals, per ser un referent en l’esport de la natació artística.

Per altra banda, recordem que paral·lelament a la Super Final, també se celebrarà a Barcelona el Preolímpic,  el torneig de qualificació olímpica de natació artística, on hi ha tres places en joc. El Canadà ja està classificat, però no així Espanya que, amb les granollerines Abril Conesa i Mireia Hernández, buscarà el passi per als Jocs Olímpics de Tòquio.

En ambdues competicions, a més a més, el CNG hi estarà present també com a preswimmer, amb nedadores infantils i júniors que nedaran a l’inici de les proves de highlight, solo tècnic, duet tècnic i equip tècnic per tal de marcar el nivell i permetre la unificació de criteris de puntuació dels jutges abans de cada competició.