La ciutat de Granollers acollirà, el cap de setmana de l’11 i 12 de juny, la 14a edició dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat que organitza la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers que cedeix les diferents instal·lacions municipals per a què s’hi puguin desenvolupar. I és que es tracta d’un esdeveniment que aglutina proves de diferents modalitats esportives adaptades com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica… o esports com la natació o el waterpolo, que es realitzaran a la seu del Club Natació Granollers, la tarda de dissabte 11 de juny.

La competició de natació d’aquests Jocs serà la quarta i última cita de la Lliga Catalana, i tindrà lloc a partir de les 16h a la piscina coberta. Aquesta jornada no podrà comptar amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans, ja que en les mateixes dates estan convocats per disputar el Campionat del Món de natació paralímpica a Portugal. D’altra banda, i per primera vegada en uns Jocs, es portarà a terme una exhibició de waterpolo adaptat, a la piscina exterior, a partir de les 18:45h.

Aquest cap de setmana, Granollers serà l’epicentre de l’esport adaptat català, que reunirà prop de 200 esportistes en uns Jocs que se celebren com a cloenda de final de temporada, aplegant els clubs catalans que durant el curs han competit en les respectives lligues i competicions.