L’absolut del Club Natació Granollers va poder-se embutxacar 1 punt dels 6 en joc, en la doble jornada de partits aplaçats que va jugar el cap de setmana a casa. Dos encontres, però, molt diferents, amb resultats dispars, que fan perdre una posició a la classificació de 1a Divisió Estatal al conjunt granollerí, que ara és 6è amb 14 punts, amb un triple empat amb el Premià i el Brains.

Dissabte 6 de març, el CNG no va fer gal·la del seu joc i va perdre estrepitosament amb l’Helios de Saragossa per un contundent 4 a 11, fruit dels desencert de cara a gol. I és que fins a 28 vegades el CNG va xutar a porteria, i només 4 va superar el porter… molts pals i aturades, que el rival va saber aprofitar per anar al contraatac i fer pujar un gol al marcador.

Tot i l’estat anímic per la derrota, el Granollers va mostrar millor cara l’endemà, en el partit que el va enfrontar a l’AR Concepción de Madrid diumenge 7 de març. Amb més concentració i amb les ganes d’esborrar la desfeta del dia anterior, els homes de Tomas Bruder van desplegar un millor joc en un matx molt igualat, tant que finalment va quedar en taules (10-10).

Dissabte 13 de març, el CNG visita la complicada piscina de l’Horta, segon classificat amb 22 punts.

CN Granollers 4 – CN Helios
Parcials: 1-2, 2-4, 1-2, 0-3
Gols: Albert Tarrés (1), Daniel López (1), Alberto Peralta (1) i Joel Beltrán (1).
El partit, que es va retransmetre en streaming, es pot tornar a visionar pel Canal de Youtube del CNG

CN Granollers 10 – CN Helios
Parcials: 4-4, 2-3, 2-2, 2-1
Gols: Josep Puig (2), Josep Colomines (2), Alberto Perarlta (2), Daniel López (2), Albert Tarrés (1) i Joel Beltrán (1).
El partit, que es va retransmetre en streaming, es pot tornar a visionar Canal de Youtube del CNG