Per la mínima. L’equip absolut del Club Natació Granollers va perdre per un gol de diferència davant el Molins de Rei, segon classificat de 1a Divisió Estatal. Un partit, que es va celebrar el passat dissabte 30 de desembre, i on els granollerins van plantar cara al seu rival, amb un joc millorat i amb un equip més estructurat i cohesionat.

Amb un empat a 6 al descans, els homes de Tomas Bruder van plantejar bé el partit. A la represa, però, van sortir desorientats i els visitants van aprofitar per desmarcar-se amb un parcial de 0-3. A l’últim quart, l’equip granollerí va sortir a per totes i es va arribar a posar a un gol a falta de 34 segons del final, tenint l’oportunitat d’empatar a 4 segons de les acaballes del partit. Al final, però, no va ser possible, pel que el marcador va acabar reflectint el 11-12 definitiu.

El CNG, que és 11è, tornarà a jugar aquest divendres 6 de desembre a Barcelona, a les 12:45h a casa del Montjuïc, que és 6è.

CN Granollers 11 – Molins de Rei 12
Parcials:
1-3, 5-3, 0-3, 5-3
Gols: David Díaz (4), Marc Tarrés (3), Joel Bertrán (1), Josep Puig (1), Pau Schnizler (1) i Albert Tarrés (1).