Sessions de Zumba i d’Especial Força. D’aquesta manera el Club Natació Granollers col·labora en la jornada esportiva ‘Mou la vida’ que, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, dimecres 6 d’abril, organitza l’Ajuntament de Granollers amb l’Institut Català de la Salut (Atenció Primària Metropolitana Nord). Una jornada que té com a objectiu “promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar, i combatre el sedentarisme”.

I el CNG no hi podia faltar, amb activitats que realitzarà a la Plaça de l’Església: a les 17h ballant amb una sessió de Zumba, i a les 18h amb una sessió per a treballar la força. Prèviament, s’han programat altres activitats com ioga per adults, a partir de les 10h a les pistes municipals d’atletisme o un tastet d’esports per a nens i nenes a partir de les 16:30h a la Porxada, que compta amb la participació d’altres entitats esportives de Granollers per a fer d’aquesta jornada un clam a moure’s.

Totes les activitats programades són gratuïtes i obertes a tothom. No cal inscripció prèvia i es recomana portar tovallola i hidratació.

Més informació, al web de l’Ajuntament de Granollers