El Club Natació Granollers organitza el 15è Campionat d’Espanya Infantil i Aleví d’Hivern de Natació Sincronitzada els propers 14 i 15 de març a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. Un total de 26 clubs de tot l’estat participaran en aquesta competició on les sincronistes de l’entitat compten amb opció a medalla en cada una de les categories que es disputaran.

El Campionat arrencarà divendres a les 17:00 hores, jornada en la qual es disputaran les proves de Figures de la categoria Infantil. El dissabte a partir de les 09:30 hores serà el torn de les nedadores alevines i per la tarda tindran lloc les finals de combos d’ambdues categories.

L’equip infantil A del Club Natació Granollers prendrà part en aquesta prova amb la recent estrenada coreografia de “Madona”, que els va valer l’or en el Campionat de Catalunya de Rutines Combinades. Per la seva banda, l’Infantil B tornarà a posar en escena l’espectacle amb musica celta amb què van endur-se la plata en aquest mateix torneig.

Pel que fa a les nedadores alevines, interpretaran el muntatge de “El Rei Lleó”, un nou espectacle que ja van presentar en el Campionat de Catalunya i amb què van obtenir la medalla d’or.

L’entrega de medalles es durà a terme el dissabte a partir de les 19:00 hores. Els clubs que tindran representació en aquest campionat, a banda del club amfitrió, són: CN Kallipolis, CN Sabadell, CN Calella, ANS Mataró, CN Sincro Sevilla, Circulo Mercantil, CD Comarcal Somontano, Stadium Casablanca, CN Ciudad de Oviedo, CN Pedro Menendez, Sinco Mediterránea, CN Eivissa, Sincro Formentera, CN Las Palmas, CN Metropole, Sincro Grancamar, CNS Fabionelli, Sincronizada Ourense, CN Galaico Sincro, AD Sincro Retiro, Real Canoe NC, CN Arcadia Villanueva de la Cañada, CN Xirivella, CNS Costa Blanca i CN Atlantis Burjasot.