Últim partit a casa dels absoluts de 1a Divisió Estatal, que van regalar a la seva afició una victòria davant el CN La Latina de Madrid, cinquè classificat. Tres punts que es van quedar a Granollers, i amb els que guanyen una posició a la classificació, situant-se en 7è lloc, a falta d’un partit per a que finalitzi la lliga.

El penúltim partit de lliga es va disputar el passat dissabte 13 d’abril, on durant els primers minuts els granollerins van sortir a l’aigua amb poca intensitat tant en atac com en defensa, acusant, a més a més, la baixa dels dos porters de l’equip, Adrián Rodríguez (baixa per malaltia) i Rodrigo Piedrabuena (amb la selecció xilena al Campionat Sud-americà Sub-18), empenyent al capità i boia de l’equip, Jean Sánchez, a ocupar aquesta posició durant tot el partit. Tot i així, els granollerins es van refer i van anar ajustant el seu joc, aconseguint arribar al descans amb un 5-6. Un gol de diferència que va mantenir fins a l’últim quart, que van poder donar la volta al partit, empatant al marcador i sentenciant amb el gol de la victòria a un minut per al final (12-11).

Per Setmana Santa, la lliga s’atura i es reprendrà per a tancar la temporada, el proper dissabte 27 d’abril (18h), quan els absoluts del CNG viatgin a Bilbao, per a enfrontar-se al Claret Azkartza, quart classificat.