Com a membre de Gran Centre Granollers, el Club Natació Granollers no es vol perdre l’oportunitat d’un dels esdeveniments més esperats a la ciutat, l’Open Night, que enguany tindrà lloc divendres 12 d’abril. Una iniciativa de ciutat de la que el CNG dona suport des de que es va engegar i que, en aquesta edició, tornarà a participar, dinamitzant el carrer amb una exhibició d’activitats esportives. 

L’Open Night, que neix amb la voluntat de promoure els serveis i la cultura de Granollers a través del comerç, és una gran ocasió per traslladar, al centre de la ciutat, l’esport com a forma de vida saludable. I el CNG ho farà amb una exhibició d’activitat física protagonitzada per tècnics i esportistes del Club, que, a més a més, s’anirà repetint per tal dinamitzar i animar el carrer al llarg de tota la nit. 

A més a més, i aprofitant que durant l’Open Night, les botigues, comerços, hotels, restaurants, entitats… ofereixen descomptes i promocions, el CNG llança una promoció per fer-se soci amb un 70% de descompte en la matrícula i tovallola de fitness gratis.