El Club Natació Granollers ha aconseguit un total de 9 medalles a la primera fase del Català de gimnàstica artística femenina i masculina. Aquest és el balanç de la primera ronda de competició, integrada per tres fases i una final.

Fins a sis medalles van sumar els gimnastes del Club en aquesta primera cita. En categoria Base 6, Max Pedrola va fer doblet, en aconseguir l’or tant a nivell individual com per equip, juntament amb els seus companys Alejandro González (4t en individual) i Abel Samper (5è). També en Base, però al nivell 5 (B5), Gabriel Samper es va penjar el bronze . Pel que fa a la categoria de Promoció, tres medalles es van assolir al nivell P2: plata per Valentí Noguera, bronze per Marc Armengol; i plata per l’equip P2, amb Noguera, Armengol, Pau Clapera (4t en individual) i Biel Tanya (14è ). Destacar tanmateix, els quarts llocs de Ton Remola a B4, i dels equips de P3 i P4.

Pel que fa a les gimnastes, Laura Peral es va imposar en categoria Base 7G.B, així com també l’equip de la mateixa categoria, integrat per Peral, Mariona Tornos (4a en individual), Annabel Maymí (6a) i Helena Ruiz (8a). En màxima categoria, Via Olímpica, plata per Helena Lucas al nivell VO7. Destacar, tanmateix, el 4t lloc de Berta Pujadas al VO9, el 5è d’Ainara Martínez al VO6 i el 6è d’Etna Abella al VO9.

Tot i no aconseguir pujar al podi, cal destacar en categoria Base, el 9è lloc de l’equip B5P amb Ma Dolors Solé en 6è lloc a la classificació individual; així com el 10è lloc de l’equip de B2P. En categoria Edat Escolar, 8è lloc de l’equip D4P i 8è lloc a nivell individual d’Ariadna Torrent a E4G.