Avui dijous 1 d’octubre, el Club Natació Granollers ha reobert el servei de cafeteria, després de mesos tancat degut a la finalització del contracte dels antics llogaters de l’espai destinat a la restauració (abans de l’arribada de la pandèmia). Davant d’aquesta situació, el Club ha decidit internalitzar el servei, integrant-lo a la seva oferta, ajustant-lo al màxim a l’ampli horari d’obertura de la instal·lació i amb propostes gastronòmiques saludables amb els que seguir promovent un estil de vida sa.

La cafeteria estarà oberta de dilluns a divendres de 7h a 21h, dissabtes de 8h a 20h i diumenges de 9h a 14h, i servirà menjar saludable com amanides, torrades veggies, smoothies verds, carns i peixos a la planxa… amb productes de proximitat com la fruita i verdura 100% ecològica de la Cooperativa La Tavella (Cànoves) o Fruits Sagarra de Les Franqueses, cafè cultivat a Reus i fabricat a Girona…  inclús amb software de restauració ‘Cuiner’ de Granollers. Buscant en tot moment treballar amb empresaris de la zona.

Per a portar a terme aquest nou repte, Club ha contractat a quatre professionals de l’hostaleria, que s’incorporen a la plantilla del CNG, en un projecte que comença avui, i que ha estat molt ben rebut per part dels socis i usuaris.