Amb la voluntat de seguir donant servei d’activitat física, el Club Natació Granollers ha engegat un nou servei de classes virtuals i rutines a distància que permetrà als socis i sòcies seguir amb la seva activitat a casa durant el període de confinament decretat per les autoritats per a la prevenció i el control del coronavirus.

Amb aquest nou servei de gimnàs a casa, els socis i les sòcies tenen a disposició, des de dissabte 14 de març i a través de l’aplicació de l’entitat CNGApp, més de 350 sessions d’entrenament i classes virtuals que es poden realitzar còmodament des de casa. Des de sessions crema-greixos, entrenament de força a classes de ball, ioga, indoor cycling…

Tanmateix, a partir d’avui, els socis i sòcies podran seguir rutines d’entrenament més personalitzades que els tècnics i tècniques del Club han elaborat tenint en compte els perfils, així com els objectius: condicionament físic, reducció del percentatge de greix, relaxació, antiestrès, força general, augment de la massa muscular… Unes rutines dissenyades per aquesta primera setmana de confinament i que també es poden seguir per la CNGApp.

De la mateixa manera, s’han programat classes en directe a través de Instagram Live i Youtube de Full Body, Tren Inferior, Hiit i Postural. Unes sessions, dirigides pels tècnics i tècniques del CNG, que s’iniciaran avui i que es realitzaran diàriament en quatre franges horàries estratègiques distribuïdes, per tal de facilitar el seguiment de les mateixes.

D’altra banda, les seccions esportives de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística, també han elaborat programes de treball específic dirigida a esportistes, per a què es mantinguin en la millor forma possible durant aquestes setmanes de confinament.

Tota una experiència virtual amb la què els socis i sòcies podran seguir amb les seves rutines d’entrenament, adaptades a casa, amb l’assessorament i acompanyament dels professionals del Club. “Estem davant d’una situació molt difícil per a totes i tots, en la que cal aportar el màxim de cadascú de nosaltres a la societat.  Els professionals del CNG, amb aquestes iniciatives, volen estar al costat de totes i tots aportant aquest treball des de casa. Tots som solidaris i, malgrat no ho hagi contacte, hi ha eines per poder sentir-nos propers”, valora Eduard Escandell, president del Club, qui aprofitar per “agrair a totes i tots els socis i sòcies que ens han fet confiança, que estan al costat del club i que se l’estimen amb les mostres de suport rebudes”.