El Club Natació Granollers va ser una de les 600 piscines catalanes donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya afectades per esclerosi múltiple, amb la seva adhesió a la campanya ‘Mulla’t’ que va tenir lloc el passat diumenge 14 de juliol. Una jornada de conscienciació durant la qual es van nedar 78.450 metres a la piscina exterior per a recolzar totes les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.

I és que durant diada, que es va desenvolupar de 10h a 14h, es van comptabilitzar tots els metres nedats pels socis i usuaris, que van rebre un diploma acreditatiu amb motiu de la seva participació. Van destacar dels metres nedats, els 5.000 que va realitzar el soci Joan Canet. Per altra banda, la matinal solidària va tenir el seu moment àlgid al migdia, quan van tocar les 12h i unes 200 persones es van llençar a la piscina en un salt conjunt i simultani, en una acció per fer visible i conscienciar sobre una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible.

Tanmateix, durant tota la setmana també es va poder adquirir material de la campanya (tovalloles, bosses, barrets, samarretes…. amb disseny de l’il·lustrador Ignasi Blanch),  i fent aportacions voluntàries per una campanya que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que destinarà tots els fons recaptats a la lluita contra l’esclerosi múltiple, també coneguda com malaltia de les mil cares, i per aturar l’impacte d’aquesta a les persones que les pateixen i al seu entorn.