El Club Natació Granollers és, a partir d’ara, centre de formació d’Hipopressius Pinsach & Rial, convertint-se d’aquesta manera en l’únic centre de formació de formadors de la tècnica hipopressiva de la província de Barcelona. Aquesta designació arriba després de signar un acord amb Piti Pinsach, difusor de la tècnica de Marcel Caufriez en el món del fitness.

Piti Pinsach, fins ara associat amb el Dr. Marcel Caufriez, creador de la tècnica hipopressiva aplicada a nivell mèdic, emprèn una nova etapa amb un altre membre de l’equip de Caufriez, Tamara Rial, per a seguir formant a professionals en la tècnica hipopressiva aplicada al fitness. Amb aquesta mateixa filosofia, que vénen implantant des del 2006, han designat al Club Natació Granollers com l’únic centre de formació acreditat que impartirà la tècnica hipopressiva a la província de Barcelona.

Ja s’han obert tres cursos dirigits a fisioterapeutes, metges, llevadores, tècnics esportius… que s’impartirà al Club Natació Granollers per Piti Pinsach i Tamara Rial. Els dies 27 i 28 de setembre es realitzarà el nivell 1, el 8 i 9 de novembre, el nivell 2 i el 21 i 22 de febrer 2015, el nivell 3.

Les inscripcions es fan directament al Club Natació Granollers, coordinat per la cap se Serveis d’Activitat Física, Vanessa Rodríguez, per telèfon 93 870 45 99 o vrodriguez@cngranollers.org

Recordem que al Club Natació Granollers es realitzen cursos d’hipopressius des del 2011, per tècnics qualificats per la tècnica de Marcel Caufriez, a través dels quals socis i no socis aprenen la tècnica que millora la faixa abdominal i el sòl pèlvic.

Cursos Hipopressius Pinsach & Trial al Club Natació Granollers