Un total de 138 nens i nenes d’entre 3 i 11 anys, han començat avui dilluns 30 de juny el Campus d’Estiu del Club Natació Granollers. La màxima afluència del casal es rebrà la setmana vinent, amb 141 participants.

El Campus d’Estiu del Club Natació Granollers, que arriba a la seva 17a edició, es va iniciar el 23 de juny amb una cinquantena de participants, essent el mes de juliol, com ja és habitual, quan es registra més número de campistes. Encara queden les últimes places per a les dues últimes setmanes de juliol i per als mesos d’agost i setembre (fins al 10) encara hi ha places disponibles.

L’esplai del Club Natació Granollers es caracteritza pel curset de natació diari, a càrrec de tècnics titulats i experimentats del Club. A més a més, es porten a terme una gran varietat d’activitats com manualitats i tallers educatius i creatius, activitats físiques i de psicomotricitat, jocs aquàtics a les piscines cobertes i exteriors, esports d’equip…

L’horari del casal és de 9h a 13h i disposa d’un servei d’acollida (de 8h a 9h), de migdia amb dinar inclòs (de 13h a 15h) i de tardes (de 15h a 17h).

Pel que fa a les tarifes, s’han mantingut respecte l’any anterior, incorporant preus més econòmics -10% de descompte- per aquells que contractin packs de mes sencer. A més, com ja és habitual, s’apliquen descomptes per germans inscrits i per pares socis.