Un any més, el Club Natació Granollers renova la seva adhesió al Manifest del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, dilluns 26 de novembre, abans d’iniciar les activitats dirigides, cursets de natació i entrenaments de les seccions esportives del dia, els tècnics i entrenadors faran la lectura pública del Manifest elaborat pel Consell Català de l’Esport, per a denunciar la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones, així com reivindicar el dret de què les dones puguin viure en llibertat i sense riscos per a la seva integritat física.

Un Manifest amb el que el Club es compromet, a més a més, a “avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb uns valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació”. Per tal de promocionar aquest Manifest, el CNG, a més amés, editarà un vídeo per a divulgar el contingut del mateix, amb la voluntat, tanmateix, de denunciar i reivindicar l’eliminació de la violència de gènere.

El Club, d’aquesta manera, també dóna suport al Consell Català de l’Esport, que fa una crida a la lectura del Manifest, entre el 12 i 30 de novembre, en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure.