El Club Natació Granollers se suma a la iniciativa de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Vallès Oriental donant suport a la primera edició de la cursa ‘En Marxa Contra el Càncer’, que tindrà lloc el proper 29 de setembre amb un recorregut de 5km pel centre de la ciutat de Granollers, amb sortida a les 10:30h des de la plaça Lluís Perpinyà.

El CNG, compromès amb la causa de l’AECC, ajuda a la difusió d’aquesta cursa solidària, a favor de la recerca oncològica així com de la promoció de la prevenció. Per aquest motiu, el Club anima especialment a socis de l’entitat (més de 6.000) a participar en aquest esdeveniment esportiu i altament solidari, ja sigui corrent, caminant o fent-se voluntaris. A banda de difondre la cursa pels canals habituals de l’entitat, el proper 17 de setembre l’AECC estarà present al CNG, de 10h a 13h i de 17h a 19h per donar informació de la cursa i tramitar inscripcions.

El preu d’inscripció és de 8 € per adults, que a banda d’estar col·laborant solidàriament, inclou samarreta tècnica, dorsal i bossa del corredor; i 5 € per nens i nenes fins a 13 anys, que inclou dorsal i bossa del corredor. Les inscripcions també ja es poden tramitar online.