El Club Natació Granollers acull les classes teòriques del Curs de Jutge de Natació Artística Nivell 2, de l’Escola de Tècnics de la Federació Catalana de Natació. Un curs, en el què hi participen una vintena d’alumnes que ja han realitzat el curs de nivell 1, i que amb aquest nou nivell podran exercir de jutges en competicions territorials de figures i de rutines.

El curs va començar el passat 22 de gener i la propera sessió serà dissabte 29 de gener, que completaran les 14 hores de classes teòriques, on acabarà d’aprofundir en els coneixements mitjançant el reglament i manual de natació artística, figures, rutines lliures i rutines tècniques. Les pràctiques, de 6h hores tutelades, les portaran a terme en competicions, fent l’examen teòric final, el 18 de febrer, al CN Granollers.

El curs, l’imparteix la jutgessa internacional, Estela Rodríguez, que sempre ha estat vinculada amb el club, primer com a nedadora i després com a entrenadora, i ara amb les seves filles formant part de la secció de natació artística del Club. Rodríguez registra un gran palmarès com a jutge, participant en Campionats del Món Júnior com el de Budapest 2018, les World Series de Barcelona 2019 o la Copa d’Europa Absoluta de Sant Petersburg 2019.

Aquest any, el CNG també va acollir amb èxit  el curs de tècnic esportiu en natació de nivell 1, organitzat per la Federació Catalana de Natació i reglat i aprovat per l’Escola Catalana de l’Esport. L’entitat es perfila així, com a seu de la FCN per acollir cursos de formació esportiva.