El Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada que organitza el Club Natació Granollers per Nadal, arriba ja a la seva cinquena edició, i enguany, comptarà amb la col•laboració especial de l’exnedadora internacional Andrea Fuentes. Del 27 al 29 de desembre, el Club tornarà a acollir als nens i nenes d’entre 9 i 17 anys (nascuts entre el 2006 i 1998), interessats a millorar i perfeccionar el nivell tècnic i, especialment, en l’execució figures d’acord amb el reglament FINA 2013-2017. També està obert a la participació d’entrenadors d’aquesta disciplina esportiva, que podran assistir a seminaris formatius específics.

Durant els dies de Campus, els participants, que es dividiran en grups adaptats a la seva edat i categoria, seguiran un pla d’entrenament diari que es complementaran amb activitats de dansa, gimnàstica acrobàtica i dinàmica de grup… a més a més, i com a novetat, classes d’hipopressius i d’anglès adaptat a aquest esport. A banda, també inclou servei de menjador.

El quadre tècnic que portarà a terme les activitats són professionals del Club, entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Federació Espanyola i Catalana de Natació, així com entrenadors de gimnàstica i professionals de la dansa.

Els que ho desitgin, un cop finalitzat el campus, podran entrar dins el Programa Entrenador Personal, adreçat a aquells participants que vulguin millorar el seu nivell d’entrenament a través d’un servei personalitzat. Tanmateix, els participants que són de fora de Granollers, tenen l’opció d’allotjar-se a un hotel de la ciutat.

Més informació sobre el Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada.