El Campus d’Estiu del Club Natació Granollers ho té tot a punt per a rebre la canalla d’entre 3 i 12 anys (2017-2009), a partir del 27 de juny. Serà una cinquantena els nens i nenes que començaran les vacances escolars al Club, en un entorn únic a Granollers i sobretot gaudint de l’esport, especialment de medi aquàtic. I és que el Campus del CNG sempre s’ha caracteritzat pel curset intensiu de natació diari, dirigit per monitors titulats i formats en la metodologia CNGEscola, compaginant aquesta activitat estrella amb d’altres de caire multiesportiu, educatiu i lúdic. A partir del mes de juliol, el més amb més participants, rebrà més d’un centenar de nens i nenes a la setmana d’un Campus que estarà obert fins al 2 de setembre, donant cobertura totes les vacances escolars.

A banda d’aprendre noves habilitats al voltant del medi aquàtic, tenint com a fil conductor el curset de natació a més a més, hi haurà sessions específiques de natació, waterpolo i natació artística, els esports d’aigua federats del què el CNG n’és referent català i estatal. L’oferta es complementa amb altres activitats multiesportives, ioga per a infants, expressió corporal i dansa, psicomotricitat… Unes activitats que es desenvoluparan en horari de 9:00h a 13:00h. A les 8h hi haurà servei d’acollida gratuït i hi ha la possibilitat de contractar el servei de dinar, de 13h a 15:30h.

Encara hi ha places disponibles per algunes setmanes, especialment d’agost, pel que les inscripcions segueixen obertes, i s’aplicaran descomptes a socis o fills de socis, que serà acumulable a un 5% disponibles en alguna de les següents opcions: residents a Granollers, germans inscrits a pakcs mensuals, esportistes de seccions del CNG i/o pares en ERTO o atur.

Més informació del Campus d’Estiu