Engega el Circuit Català de Trofeus, que arribant a la seva 23a edició, torna a aglutinar els millors nedadors i nedadores el panorama català, entre ells, cinc nedadors del Club Natació Granollers, que van participar en aquesta primera cita al CN Manresa, que ahir diumenge 20 de novembre va acollir el Trofeu Fèlix Serra Santamans. Una prova on el CNG es va estrenar amb doble podi, de la mà d’Héctor Morales.

El nedador granollerí va pujar al primer esglaó del podi per a recollir l’or als 100 estils, i al segon esglaó dels 200 estils per a endur-se la plata. A més a més, als 200 lliures, es va classificar en 6è lloc. Per la seva banda, Arnau Colomer va fer el 9è lloc als 50 i 100 estils, i el 15è als 100 esquena; Eric Fernández va ser 11è als 400 estils; Jofre Mataró, 13a posició als 50 esquena, 17a als 100 esquena, 18a als 100 estils i 21a als 200 estils; i Abel Granero, 21è als 100 papallona i 22è als 200 estils.

Bon inici d’aquest Circuit absolut de Natació que tindrà la propera cita durant el mes de febrer de 2023.