Bones sensacions en l’inici de la segona fase de la lliga de 1a Divisió. El Club Natació Granollers va plantar cara a la UE Horta, un dels rivals més forts del campionat, i tot i que finalment no va poder aconseguir doblegar-lo, va fer un bon paper amb un joc que va convèncer, i que haurà de mantenir de cara a la doble jornada que li espera aquesta setmana, per així sumar uns punts que seran crucials per col·locar-se a la part alta de la classificació.

I és que tot i el resultat final de 18-11 a favor de l’Horta, el CNG va fer un molt bon partit, arribant al descans a un 9-7 amb el què trepitjava els talons al líder de la competició. Les precipitacions en l’atac granollerí, ja la represa, va provocar que els locals ho aprofitessin per agafar distància i mantenir-la fins al  final.

Ara, hi ha 4 equips que estan amb 9 punts: Waterpolo Sevilla (3r), Montjuïc (4t), el CNG (5è) i el Molins de Rei (6è), que és el proper rival dels de Tomas Bruder, a qui rebran dimecres 2 de març a les 21:30h. I diumenge 6, a les 11h, serà el torn de l’Askartza de Bilbao, que és cuer amb 7 punts. Important sumar en aquesta doble jornada a casa per no perdre pistonada.

 

UE Horta 18 – CN Granollers 11
Parcials: 3-2, 6-5, 6-2, 3-2
Gols: Alberto Peralta (6), Gerard Troyano (2), Aleksandar Velkov (2), Marc Vera (1)